the breakers hotel soma bay

Тhe Breakers -hotel & centar za sportove na vodi

The Breakers je prvi Egipatski hotel specijalizovan za vodene sportove i aktivan godišnji odmor.

Ovaj prelepi delux hotel sa četiri zvezdice se nalazi na poluostrvu Soma Bay na Crvenom moru. Nudi izuzetno kvalitetan smeštaj i niz objekata koji su specijalno dizajnirani sa ronioce i surfere,  na jednoj od najboljih svetskih lokacija za sportove na vodi. Soma Bay može da se pohvali sa izuzetno vetrovitom lokacijom i velikim talasima, koji su pravi raj za sve profesionalne surfere i jedriličare.

Naravno da u hotelu ima i ostalih kvalitetnih sadržaja idealnih za vaš prijatan godišnji odmor. Hotel raspolaže sa 173 sobe sa veličanstvenim pogledom na more i okolinu, odličnim restoranom, beach barom, vrtom na krovu, saunom i spa centrom, terenima za tenis, skvoš, sopstevnom plažom i bazenom, golf terenom sa 18 rupa, teretanom  profesionalnim trenerima za razne sportove…

the breakers centar ronjenja
the breakers centar ronjenja

Ronilački centar se nalazi 1 km od hotela. Napravljeno je drveno pristanište i staza dugačka 420 metera koje se proteže do ronilačnog centra. Postoje električni automobili za prevoz i nošenje opreme kao i za ronioce. U centru se nalazi objekti sa tuševima, učionice za obuku i opremu, bar, prodavnica i svlačionice.

U Soma Bay se nalazi Orca Dive klub koji posluje na Crvenom moru od 1990 godine sa odličnom reputacijom koji nudi veliki izbor ronilačnih kurseva za početnike kao i za one malo iskusnije

Sama lokacija poluostrva Soma Bay oduzima dah, sa prelepim ambijentom pustinje, vrhunskim peščanim plažama, tirkiznom čistom vodom Crvenog mora i beskrajnom plavim nebom.

Živi život punim plućima je moto hotela The Breakers.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − eleven =