Kempinski hotel Soma Bay

Kempinski Hotel

Kempinski Hotel Soma Bay nudi Evropske standarde i luksuz, sa tipičnim egipatskim gostoprimstvom i idealni su izbor za vaše letovanje. Hotel je izgrađen u mediteranskom stilu u vidu tvrđave sa puno orjentalnih detalja i predstavlja najstariji evropski luksuzni hotel iz hotelskog lanca Kempinski Hotels SA  koji se nalaze širom sveta.

U hotelu su gostima na raspolaganju 325 soba, kao i 34 prostrana i luksuzna apartmana. Sve sobe imaju WiFi, mini bar sa bezalkoholnim pićima i A/C.

Lokacija hotela Kempinski vam sa garancijom osigurava brojne sadržaje i aktivnosti u toku vašeg boravka. Na raspolaganju su vam privatna plaža duga 400 m, teretana, bazeni, lazy river, vežbe na plaži, ronjenje, tenis, skvoš, golf teren koji se nalazi u neposrednoj blizini. Svi bazeni u hotelu se zimi greju tako da sezona kupanja traje tokom cele godine.

Kempinski hotel Soma Bay

Gostima hotela su takodje na raspolaganju đakuzi, sauna, parno kupatilo i 4 sobe za masažu koji se realizuju u saradnji sa The Cascades Spa & Thalasso Centrom.

Mnogi se odlučuju za Kempinksi zbog izuetno luksuznog švedskog stola i vrlo ukusne hrane sa mnogo kulinarskih detalja. Svakodnevno se organizuju tematske večeri i razne animacije za decu i odrasle.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × two =